RIBASHKIMI I SHQIPËRISË... e vetmja alternativë! www.fbksh-aksh.tk . PER ANTARSIM NE FBKSH-AKSH JU LUTEM JEPNI TE DHENAT NE E-mail : fronti-web@hotmail.com

identifikimi

Harrova fjalkalimin

Tema Fundit

» PER SHQIPEN
Wed 30 Mar 2011, 23:21 nga erald nuhaj

» KU JANE POETET
Wed 12 Jan 2011, 20:37 nga shaban cakolli

» NJE GJAKE, NJI GJUHE
Sat 11 Dec 2010, 14:57 nga biligoa

» Alarm Ne IJRM gjendja kaotike
Wed 17 Feb 2010, 23:10 nga refik

» emblema e UKSH-se
Thu 17 Dec 2009, 02:12 nga UKA

» Faton Osmani dënohet tre vjet burgim si pjestar i AKSH-së !!
Thu 26 Nov 2009, 00:21 nga UKA

» REAGIM I AKSH-SË
Wed 28 Oct 2009, 23:52 nga AKSH

» A na duhet aleanc shqiptaro-kroate.
Tue 27 Oct 2009, 02:49 nga urani29

» MOSKOORDINIMI I FORCAVE VEPRIMTARE
Mon 26 Oct 2009, 02:06 nga AGU

RIBASHKIMI I SHQIPËRISË... e vetmja alternativë! www.fbksh-aksh.tk   Free counter and web stats

                                                               Free counter and web stats

  A F O R I Z M A Mendime të urta:

  Share
  avatar
  biligoa
  Toger
  Toger

  Numri i postimeve : 308
  Join date : 08/01/2009
  Location : MK. DIBËR

  A F O R I Z M A Mendime të urta:

  Mesazh nga biligoa prej Sun 11 Jan 2009, 18:06

  Ka individë që në heshtje qëndrojnë buzë rrugës dhe presin me orë të tëra
  për t¹u hedhur në sulm mbi ata që punojnë e veprojnë. Këta individë vetëm
  kritikojnë të tjerët, ndërsa vet nuk punojnë asgjë duke mbetur përherë në
  pusi!
  avatar
  biligoa
  Toger
  Toger

  Numri i postimeve : 308
  Join date : 08/01/2009
  Location : MK. DIBËR

  Re: A F O R I Z M A Mendime të urta:

  Mesazh nga biligoa prej Sun 11 Jan 2009, 18:07

  Atyre që fshihen e nuk punojnë, armë e vetme u mbetet kritika kundër
  atyre që përditë punojnë dhe përpiqen në jetë për të përparuar!
  avatar
  biligoa
  Toger
  Toger

  Numri i postimeve : 308
  Join date : 08/01/2009
  Location : MK. DIBËR

  Re: A F O R I Z M A Mendime të urta:

  Mesazh nga biligoa prej Sun 11 Jan 2009, 18:09

  Ata që për një çast diskutojnë me zë të lartë janë plot sinqeritet,
  sepse ajo që mbrohet me fuqinë e shpirtit, është shprehje e vendosmërisë për
  ta mbrojtur të vërtetën (por kjo vlen vetëm për raste të caktuara).
  avatar
  biligoa
  Toger
  Toger

  Numri i postimeve : 308
  Join date : 08/01/2009
  Location : MK. DIBËR

  Re: A F O R I Z M A Mendime të urta:

  Mesazh nga biligoa prej Sun 11 Jan 2009, 18:10

  Nuk duhet kërkuar mëshirë para askujt, por drejtësi. Por drejtësia duhet
  mbështetur, sepse ai që e ka forcën për bazë e që i mungon karakteri, shkel
  me të dyja këmbët mbi drejtësinë!
  avatar
  biligoa
  Toger
  Toger

  Numri i postimeve : 308
  Join date : 08/01/2009
  Location : MK. DIBËR

  Re: A F O R I Z M A Mendime të urta:

  Mesazh nga biligoa prej Sun 11 Jan 2009, 18:11

  Aty ku zhurmojnë fëmijët, qesh trolli dhe shtëpia, aty është e ardhmja e
  sigurtë e shoqërisë, aty janë luftëtarët e ardhshëm të lirisë!
  avatar
  biligoa
  Toger
  Toger

  Numri i postimeve : 308
  Join date : 08/01/2009
  Location : MK. DIBËR

  Re: A F O R I Z M A Mendime të urta:

  Mesazh nga biligoa prej Sun 11 Jan 2009, 18:12

  Është madhështi kur njeriu e sheh drejt realitetin, është mjerim për ata
  që nuk duan ta shohin këtë!
  avatar
  biligoa
  Toger
  Toger

  Numri i postimeve : 308
  Join date : 08/01/2009
  Location : MK. DIBËR

  Re: A F O R I Z M A Mendime të urta:

  Mesazh nga biligoa prej Sun 11 Jan 2009, 18:13

  Është e tmerrshme kur njeriu e humb të drejtën që ta shoh me sy vëllaun,
  shokun, mikun
  avatar
  biligoa
  Toger
  Toger

  Numri i postimeve : 308
  Join date : 08/01/2009
  Location : MK. DIBËR

  Re: A F O R I Z M A Mendime të urta:

  Mesazh nga biligoa prej Sun 11 Jan 2009, 18:14

  Atyre që u mungon aftësia e imagjinatës për t¹i bërë gjërat e mëdha
  realitet, çdo gjë që pason më vonë ia mveshin spontanitetit!
  avatar
  biligoa
  Toger
  Toger

  Numri i postimeve : 308
  Join date : 08/01/2009
  Location : MK. DIBËR

  Re: A F O R I Z M A Mendime të urta:

  Mesazh nga biligoa prej Sun 11 Jan 2009, 18:15

  Me ata që janë kurreshtarë e pyesin pa pushim nuk e vlenë të bisedohet,
  sepse atyre u mungon kultura e dëgjimit!
  avatar
  biligoa
  Toger
  Toger

  Numri i postimeve : 308
  Join date : 08/01/2009
  Location : MK. DIBËR

  Re: A F O R I Z M A Mendime të urta:

  Mesazh nga biligoa prej Sun 11 Jan 2009, 18:15

  Ai që të gënjen tri herë radhazi dhe arrin prapë të të gënjej, atij i
  pranohet aftësia e gënjimit, ndërsa ti duhet të zgjohesh nga vërbimi i
  besimit!
  avatar
  biligoa
  Toger
  Toger

  Numri i postimeve : 308
  Join date : 08/01/2009
  Location : MK. DIBËR

  Re: A F O R I Z M A Mendime të urta:

  Mesazh nga biligoa prej Sun 11 Jan 2009, 18:17

  Është kënaqësi e madhështi kur njeriu të gjitha aftësitë i vë në shërbim
  të atdheut!
  Është tepër e ultë për ata që të gjitha aftësitë i shfrytëzojnë
  kundër atdheut të
  tyre!
  avatar
  biligoa
  Toger
  Toger

  Numri i postimeve : 308
  Join date : 08/01/2009
  Location : MK. DIBËR

  Re: A F O R I Z M A Mendime të urta:

  Mesazh nga biligoa prej Sun 11 Jan 2009, 18:18

  Gjendja reale e popullit më së miri shihet nga poshtë, nga pozitat e
  lartësive kurrë nuk do të shohësh realisht, sepse të pengon mendje-madhësia.
  avatar
  biligoa
  Toger
  Toger

  Numri i postimeve : 308
  Join date : 08/01/2009
  Location : MK. DIBËR

  Re: A F O R I Z M A Mendime të urta:

  Mesazh nga biligoa prej Sun 11 Jan 2009, 18:19

  Realitetit nuk duhet frikësuar pa marrë parasysh çfarë është ai!
  avatar
  biligoa
  Toger
  Toger

  Numri i postimeve : 308
  Join date : 08/01/2009
  Location : MK. DIBËR

  Re: A F O R I Z M A Mendime të urta:

  Mesazh nga biligoa prej Sun 11 Jan 2009, 18:20

   Të punosh për çështje kombëtare do të thotë t¹i vësh vetes obligim për
  t¹i kryer detyrat që shtron atdheu. Të punosh kundër atdheut do të thotë të
  bësh punën e tradhtarit duke i vën vetes obligim për t¹i kryer detyrat që
  t¹i ngarkon armiku!
  avatar
  biligoa
  Toger
  Toger

  Numri i postimeve : 308
  Join date : 08/01/2009
  Location : MK. DIBËR

  Re: A F O R I Z M A Mendime të urta:

  Mesazh nga biligoa prej Sun 11 Jan 2009, 18:21

  Ai popull që nuk e gëzon lirinë, nuk e gëzon as jetën!
  avatar
  biligoa
  Toger
  Toger

  Numri i postimeve : 308
  Join date : 08/01/2009
  Location : MK. DIBËR

  Re: A F O R I Z M A Mendime të urta:

  Mesazh nga biligoa prej Sun 11 Jan 2009, 18:22

  Dallimi në mes të mërgimit dhe burgut është se i burgosuri e di se sa
  është i dënuar, kurse në mërgim dënimi është i pacaktuar dhe kurrë nuk
  dihet se kur do të mbarojë ky dënim!
  avatar
  biligoa
  Toger
  Toger

  Numri i postimeve : 308
  Join date : 08/01/2009
  Location : MK. DIBËR

  Re: A F O R I Z M A Mendime të urta:

  Mesazh nga biligoa prej Sun 11 Jan 2009, 18:22

  Dallimi në mes burgut dhe mërgimit është se në burg t¹i vënë hekurat në
  duar, kurse në mërgim hekurat ia vëmë vetvetes!
  35. Kur I shtypuri kërkon që të hajë bukë me djathë, shtypësi ia ndalon edhe
  bukën në mënyrë që ta harrojë djathin!
  avatar
  biligoa
  Toger
  Toger

  Numri i postimeve : 308
  Join date : 08/01/2009
  Location : MK. DIBËR

  Re: A F O R I Z M A Mendime të urta:

  Mesazh nga biligoa prej Sun 11 Jan 2009, 18:24

  Ata që e mohojnë përkatësinë e vet kombëtare, do të jenë përjetë të
  mohuar nga kombi i tyre!
  avatar
  biligoa
  Toger
  Toger

  Numri i postimeve : 308
  Join date : 08/01/2009
  Location : MK. DIBËR

  Re: A F O R I Z M A Mendime të urta:

  Mesazh nga biligoa prej Sun 11 Jan 2009, 18:24

  Vetëm ai popull që është i ngritur i arsimuar dhe i guximshëm, di se
  ç¹kërkon, di të rezistojë di të çlirohet dhe di të realizojë, sepse është i
  vetëdijshëm se lirinë nuk ta falë askush!
  avatar
  biligoa
  Toger
  Toger

  Numri i postimeve : 308
  Join date : 08/01/2009
  Location : MK. DIBËR

  Re: A F O R I Z M A Mendime të urta:

  Mesazh nga biligoa prej Sun 11 Jan 2009, 18:26

  Ka disa njerëz që i pranojnë vetëm ato gjëra që u pëlqejnë atyre,
  mirëpo shpëtimi është në atë se bota nuk sillet rreth tyre por rreth boshtit
  të vet!
  avatar
  biligoa
  Toger
  Toger

  Numri i postimeve : 308
  Join date : 08/01/2009
  Location : MK. DIBËR

  Re: A F O R I Z M A Mendime të urta:

  Mesazh nga biligoa prej Sun 11 Jan 2009, 18:27

  Kush është trim e nuk frigohet, për atdhe që flijohet, kënga gjithnjë do
  t¹i këndohet!
  avatar
  biligoa
  Toger
  Toger

  Numri i postimeve : 308
  Join date : 08/01/2009
  Location : MK. DIBËR

  Re: A F O R I Z M A Mendime të urta:

  Mesazh nga biligoa prej Sun 11 Jan 2009, 18:29

  Pas luftës nuk ka vend për trimëri, sikur se pas kuvendit të burrave për
  filozofi!
  avatar
  biligoa
  Toger
  Toger

  Numri i postimeve : 308
  Join date : 08/01/2009
  Location : MK. DIBËR

  Re: A F O R I Z M A Mendime të urta:

  Mesazh nga biligoa prej Sun 11 Jan 2009, 18:30

  Të gjithë ata, që sharjet në maje të gjuhës i kanë për luftëtarët e
  lirisë, thellë në zemrën e tyre e ruajnë nostalgjinë për pushtuesin!

  avatar
  biligoa
  Toger
  Toger

  Numri i postimeve : 308
  Join date : 08/01/2009
  Location : MK. DIBËR

  Re: A F O R I Z M A Mendime të urta:

  Mesazh nga biligoa prej Sun 11 Jan 2009, 18:31

  Të durosh robërinë nuk është strategji por mungesë e guximit për të
  luftuar për liri!


  avatar
  biligoa
  Toger
  Toger

  Numri i postimeve : 308
  Join date : 08/01/2009
  Location : MK. DIBËR

  Re: A F O R I Z M A Mendime të urta:

  Mesazh nga biligoa prej Sun 11 Jan 2009, 18:31

  Nuk është trimëri vetëm kur di të shtijsh me armë, por trimëri e mençuri
  është kur di se kundër kujt duhet kthyer tytën!

  Sponsored content

  Re: A F O R I Z M A Mendime të urta:

  Mesazh nga Sponsored content


   Ora është Fri 14 Dec 2018, 16:57