RIBASHKIMI I SHQIPËRISË... e vetmja alternativë! www.fbksh-aksh.tk . PER ANTARSIM NE FBKSH-AKSH JU LUTEM JEPNI TE DHENAT NE E-mail : fronti-web@hotmail.com

identifikimi

Harrova fjalkalimin

Tema Fundit

» PER SHQIPEN
Wed 30 Mar 2011, 23:21 nga erald nuhaj

» KU JANE POETET
Wed 12 Jan 2011, 20:37 nga shaban cakolli

» NJE GJAKE, NJI GJUHE
Sat 11 Dec 2010, 14:57 nga biligoa

» Alarm Ne IJRM gjendja kaotike
Wed 17 Feb 2010, 23:10 nga refik

» emblema e UKSH-se
Thu 17 Dec 2009, 02:12 nga UKA

» Faton Osmani dënohet tre vjet burgim si pjestar i AKSH-së !!
Thu 26 Nov 2009, 00:21 nga UKA

» REAGIM I AKSH-SË
Wed 28 Oct 2009, 23:52 nga AKSH

» A na duhet aleanc shqiptaro-kroate.
Tue 27 Oct 2009, 02:49 nga urani29

» MOSKOORDINIMI I FORCAVE VEPRIMTARE
Mon 26 Oct 2009, 02:06 nga AGU

RIBASHKIMI I SHQIPËRISË... e vetmja alternativë! www.fbksh-aksh.tk   Free counter and web stats

                                                               Free counter and web stats

  ZOTI FERIT RAMADANI, EDHE JU JENI NJË NGA BRETKOCAT E SHUMTA TË KËNETËS SLLAVO-MAQEDONASE, SEPSE QENKESHIT STERNIP PORECJE !

  Share

  Arbër

  Numri i postimeve : 1
  Join date : 19/06/2009
  Location : ILIRIDË

  ZOTI FERIT RAMADANI, EDHE JU JENI NJË NGA BRETKOCAT E SHUMTA TË KËNETËS SLLAVO-MAQEDONASE, SEPSE QENKESHIT STERNIP PORECJE !

  Mesazh nga Arbër prej Fri 19 Jun 2009, 17:02

  ZOTI FERIT RAMADANI, EDHE JU JENI NJË NGA BRETKOCAT E SHUMTA TË KËNETËS SLLAVO-MAQEDONASE, SEPSE QENKESHIT STERNIP PORECJE !Shkruan: Teuta GJIKAQitja në dritë e shpifjeve është një detyrë morale, prandej edhe vendosa të bëj këtë Reagim Publik. datën 10 qershor 2009, në Gostivar, në një lokal 200 m afër stacionittë autobuzeve, u dëgjuan me rradhë disa zëra burrash, ndër të ciletishin edhe Ferit Ramadani dhe Vullnet Dauti : “Kush është TeutaGjika?”, thoshin ata. Juthem se nuk do të më zbuloni, kurse unë, i kam veshet shumë të gjat(që nga Mitrovica deri në Gostivar) dhe i kam dëgjuar shpifjet që po ikurdisin ndaj FBKSH-së, AKSH-së dhe Zëdhënësit Politik të FBKSH-së,Mr. Gafurr Adili, dhe me këtë rast edhe ju denoncoj publikisht, sepsekeni thenë (shpifur) se:- - “AKSH është shuar, ka rënë në gjumë” (Vullnet Dauti)- - “GafurrAdili ka dalë në pension” (Vullnet Dauti), në kontekstin e bisedës mbipushimin e përkohshëm të aktivitetit të FBKSH në Kosovë. - - “Gafurr Adilin e kanë paguar sllavo-maqedonasit në kufi në Qafë Thanë, me 2003” (Ferit Ramadani)Përkundërpretendimeve të atdhetarizmit që gjatë tërë bisedës i kanë shfaqur,këto shpifje dhe denigrime po tregojnë realitetin lakuriq prej njëstrukture të koordinuar e shpifësve dhe të dezinformatorëve që filluanedhe në Luginë të Vardarit të veprojnë pas Komunikatës Përfundimtare tëFBKSH-së. Ata, prezantojnë me qëllim pushimin e përkohshëm tëstrukturave kombëtare si një shuarje të FBKSH-AKSH. Nuk është fjala senuk e kuptojnë, por duan të mashtrojnë popullin dhe atdhetarët medezinformime të rënda dhe të hedhin baltë ndaj zotit Adili. Askush më shumë prej shokëve të gjallë nuk u sakrifikua më shumë për çështjen kombëtare se sa Gafurr Adili. Por,mbi të gjitha Zoti Adili nuk është as nip dhe as stërnip isllavo-maqedonasve, sic është Zoti Ferit Ramadani stërnip isllavo-maqedonasve, i cili gjyshen e tij (nënën e babës se tij) e kapatur nga fshtrat serbo-sllave të Poreces së Makedonski-Brodit, tëcilët njihen si sllavë me kombësi serbe.Gjithëbretkocat shqipfolëse të kënetës serbo-sllavo-maqedonase kukasin njësojdhe aq më shumë tani, pas vendimit të rëndësishëm të pushimit tëpërkohshëm të aktivitetit të FBKSH-së me strukturat e tij. Një korbretkocash soprano i dirigjuar nga strukturat serbe kukat edhe nëKosovë, se “nuk jemi dakord” me vendimin e pushimit të përkohshëm, “dotë vazhdojmë me aktivitetin”, sepse iu është mbyllur rubineta e ujit(pasurimi me vjedhje dhe me maska në emër të AKSH-së), kurse një kortjetër me zë baritoni po kukat në Luginë e Vardarit, ashtu siç kukatnin(lexo: këndonin) edhe masmediat e shkruara dhe vizive sllavo-maqedonase EdheFerit Ramadani dhe Vullnet Dauti, me ate farë LDK-në (LidhjenDemokratike Kombëtare) të tyre,në emër të së cilës m'u prezantuan dhemë kërkuan (kërcënuan dhe shantazhuan) që të hiqja dorë nga FBKSH dhetë punoja për LDK-në e tyre, edhe të tjerët rreth tyre do të duhej tëjapin llogari sa më shpejt se kush është dirigjenti i tyre dhe tëmbarojnë me shpifjet dhe denigrimet ndaj strukturave kombëtare.Përsa ceka më sipër që Ferit Ramadani është nip Porecjeje, gjë që nëPrishtinë ma dëshmoi një atdhetar nga Zajasi i Kërcovës, vetëkuptohetse prapa Ferit Ramadanit dhe bandës së tij qëndrojnë dajallarët e tij,porecanët që aktualisht dirigjojnë gjithë politikën sllavo-maqedonasedhe antishqiptare në Shkup, prandej edhe kërkoj që populli shqiptar iShqipërisë Lindore (Lugina e Vardarit), ta izolojë Ferit Ramadanin dhebandën e tij. Mitrovicë, 13 qershor 2009

   Ora është Sat 19 Jan 2019, 18:38